Een nieuwe website

Yess, eindelijk is hij in de lucht. De nieuwe website van oncologie oedeem fysiotherapie Almelo. Vanaf nu afgekort tot OOFA. En ik mag wel zeggen dat ik super trots ben op het resultaat.

Vier jaar geleden nam ik de praktijk van Patricia Jassies over. Gelukkig was er toen al een website en hoefde ik maar een paar aanpassingen te doen om hem up to date te maken. Maar afgelopen voorjaar zag ik er ineens van alles aan. Dan komt het moment dat je inziet dat de website niet meer dat uitstraalt wat de praktijk geworden is. Logisch natuurlijk, we zijn ook 4 jaar verder en OOFA heeft zich verder ontwikkeld onder een andere eigenaar.

Net zoals in de oedeem -en oncologiefysiotherapie de technieken en inzichten veranderen, zo is dat ook bij een website. Hij voldeed technisch nog prima, maar was gewoon verouderd.

Ik reisde af naar Tubbergen en ging in gesprek met ‘jongens’ van Buro Bedenkt en samen kwamen we tot een plan van aanpak.

Man man man wat heb ik me erop verkeken. Wat komt er veel kijken bij het maken van een nieuwe website, wat moet je aan veel dingen denken. Ik zal niet alles opsommen, maar ik wil bij deze wel iedereen bedanken die eraan heeft meegewerkt.

Wat ben ik trots dat het gelukt is om via deze website de praktijk in beeld te brengen zoals hij nu is. Om dat uit te stralen wat OOFA te bieden heeft. Een moderne, professionele, laagdrempelige fysiotherapie praktijk gespecialiseerd in oedeem -en oncologiefysiotherapie.

De komende tijd zullen we jullie maandelijks via een blog bijpraten over de ontwikkelingen in het vak, verhalen uit de dagelijkse praktijk en zullen ook patiënten hun ervaringen delen.

De kop is eraf. Ik wens jullie veel leesplezier!

Lees ook