Elke inspanning, hoe klein ook, kan een verschil maken

Hallo allemaal,

Mijn naam is Morris Loos, 21 jaar oud en ik ben ontzettend verheugd om mijn stage bij OOFA te beginnen. Als student Fysiotherapie aan het Saxion in Enschede ben ik altijd gepassioneerd geweest in het menselijk lichaam en de fysiologie daarvan. Momenteel volg ik de Minor Oncologie aan de HAN in Nijmegen. Tijdens deze Minor volgt er een praktijkplaats van 9 weken. Deze mag ik volgen bij OOFA in Almelo!

Mijn keuze voor deze minor lag al enige tijd vast. Mijn verlangen om met patiënten met kanker te werken komt voort uit persoonlijke ervaringen. In het verleden heb ik dierbaren verloren aan kanker, een ziekte die helaas nog steeds te veel levens eist. Deze ervaring heeft een vurig verlangen in mij aangewakkerd om een verschil te maken in de strijd tegen kanker. Door mijn stage bij OOFA uit te voeren, hoop ik mijn steentje daarin bij te dragen.

Ik ben een sportieve en enthousiaste jongen. Voetbal 4 maal in de week, en geef ook voetbaltraining aan de JO9-1 van SV Losser. Momenteel werk ik in de horeca als bijbaan bij Food Barr Bluff in Enschede, en in het weekend drink ik graag een drankje met mijn vrienden. Ook ben ik vaak te zien in de Grolsch Veste als FC Twente daar zijn thuiswedstrijden speelt. Hopelijk vergeven jullie mij dat 🙂

Mijn persoonlijke ervaring heeft me geleerd dat elke inspanning, hoe klein ook, een verschil kan maken. Daarom ben ik vastbesloten om mijn vaardigheden en toewijding in te zetten bij OOFA, om het beste in de patiënt naar boven te halen.

Met vriendelijke groet,

Morris Loos

Lees ook